Vi på Flyt Reklame kan hjelpe deg med alle typer trykksaker.
Blokker, idempapir, visittkort, kopiering, plakater, foldere, flyers, kalendere etc.
Vi trykker det meste her på huset med våre avanserte laserprintere, men ved store
opplag benytter vi eksterne leverandører. Til markedets laveste priser.

KRAV TIL MATERIELL LEVERT FRA KUNDE:

  • Dokumenter som skal printes må leveres i PDF-format.
  • Logoer ønskes levert i vektorisert EPS-, AI- eller PDF-format.
  • For trykksaker der det benyttes spesielle fonter som ikke er standard systemfonter, må all tekst gjøres om til objekter.
  • Bilder ønskes levert i JPEG eller TIFF med oppløsning på minst 300 DPI.
  • Dersom det er ønskelig at trykket skal gå helt ut i kantene på papiret må filene leveres med 3 mm utfall på alle sider samt skjæremerker.
  • Hvis filene leveres uferdige jmf. listen over, vil det føre til merkostnad.

Trenger du hjelp med å finne ut om trykksaken er optimalisert for printing, ikke nøl med å ta kontakt med oss for tips og råd.

Trykksaker

Det er en glede å se den utvikling som vært innen trykksaker de siste 15-20 årene. Fra å ha hatt en noe ensformet produksjon med reklameblad, klistermerker, eksponering i vinduer etc så er det nå om dagen nesten ikke noe som ikke kan ha reklametrykk på seg.

Tenk for eksempel å ha trykk på bilen. Ja det er mange som har trykk på siden hvor det står et firmanavn og et slogan, men tenk det å ha trykk på hele bilen. Tenk at du ønsker å ha en miljøvennlig bil, men ikke helt har budsjettet for det (det er ikke noe å skamme seg over, de fleste har faktisk ikke råd med elbil selv om det er vanskelig å tro i byene om dagen), men tenk isteden å pynte den vanlige fossilbilen med et trykk.

Gress!

Ja nettopp, gress over hele bilen – tak, sider, frem og bak, noen sommerfugler kanskje for å bryte av tristessen litt, og vips så har du en bil som tenker på miljøet. Eller i hvert fall ser ut som at den tenker på miljøet. Tør å ha en bil som stikker ut!