Grafisk design handler om å sette sammen tekst, bilder og illustrasjoner på en måte som kommuniserer med en definert målgruppe.

Flyt Reklame har erfarne designere som kan hjelpe deg med utforming av grafisk profil, reklamemateriell, trykksaker, skilting og dekorering.

I et marked som oversvømmes av reklame er det særdeles viktig at man vises i mengden. Alle typer informasjonsmateriell har et budskap. Grafisk design er kunsten å forme dette budskapet slik at det appelerer til Deres kundegruppe. Treffer budskapet vil kunden mest sannsynlig velge deres produkt. Flyt Reklame har to designere som mer enn gjerne hjelper deg å bli synlig i mengden.

Grafik

Du bestiller noe på nett, venter en dag eller tre og så er pakken i postkassen. Du river opp den ytre emballasjen for å komme inn til det du venter på, det er greit. Men forhåpentlig stopper du opp litt her og ser på pakken som kommet. Noen har lagt tid på å tegne det, velge materiale og farger. Emballasjen er det første inntrykk du får av et produkt du kjøpt, og er kanskje det viktigste etter produktet selv.

Men så kaster vi pakken og går videre til produktet. Emballasjen blir kun brukt én gang.

I en tid hvor samfunnet prøver å endre retning mot mer miljøvennlige løsninger på mange fronter står emballasjen innfor store utfordringer. Den grafiske designen må bli mer miljøbevisst. Beregninger viser at emballasjeindustrien står for opp imot 40% av plastikkbruken i Europa. Det er mange elbiler det som skal til for å svare opp mot et slikt oljeforbruk.

Bra produkter finnes ute på markedet nå; poser i miljøvennlige materialer for gjenbruk når man kjøper frukt (isteden for å ta en ny plastpose hver gang), og bæreposer i stoff for gjenbruk.

Bli en del av designermiljøbevegelsen, ta ton for gjenbruk av emballasje!