Gode bilder er viktig i alt av reklamemateriell både på nett og i trykte medier. Bilder av dårlig kvalitet drar ned helhetsinntrykket betraktelig og bør selvsagt unngås. Flyt Reklame har egen fotograf med lang fartstid innen faget som står klar til å hjelpe deg og din bedrift.

Produktfoto

Produkter som presenteres med gode bilder ser mer innbydende ut og vil sannsynligvis selge bedre. Vårt mobile produktfotoutstyr kan enkelt settes opp på en egnet plass i deres lokaler.

Fotografi

Få ting er så flotte å ha på veggen som et fotografi. Særlig hvis det et bilde man har tatt selv. Jeg har et bilde på min stuevegg som alltid får meg å drømme meg bort. Det er et sorthvitt foto med ganske lav kontrast, som viser to geparder på savannen i Afrika, sorthvitt foto, ganske lav kontrast. Hver gang noen kommer inn i stua mi stopper de i døren og får noe drømmende i blikket når de ser på mitt fotografi.

– “Er det DU som tatt det?” Ja det er jeg som tatt bildet, det trodde du vel ikke?

– “Wow, du har VIRKELIG et godt kamera!” Ja, eller så er jeg en god fotograf kanskje? Og klarer å få opp det rette bildet på det rette bakgrunnsmaterialet? Det er litt av en kunst det også, det å få valgt det material som gir det rette uttrykket. Lerret i kileramme for eksempel, gir et noe tørt inntrykk, bevarer farger på en respektfull måte, imens et trykk på en glassoverflate kan gi spektakulære visuelle inntrykk. Eller bare være helt enkelt sorthvitt.

Som mine geparder.