Skilt

Flyt Reklame leverer alt av skilting, fra det minste dørskilt til det største fasadeskilt.
Alt er mulig! Vi har vannskjærer tilgjengelig på huset, og kan frese ut logoer og 
tekst i metall, plast, eller andre harde materialer.

Foliering

Flyt Reklame har lang erfaring med å foliere kjøretøy, butikker og fasader. 
Hel- eller delfoliering er en glimrende måte for å gjøre ditt kjøretøy om til en flott markedføringskanal.
Om du ønsker hjelp til utforming, nøl ikke med å ta kontakt med vår designavdeling!

KRAV TIL MATERIELL LEVERT FRA KUNDE

  • Filer som leveres må være i PDF-, EPS- eller AI-format.
  • Logoer og andre dekorelementer må være vektoriserte.

Trenger du hjelp med å finne ut om filen er optimalisert for skilt/dekor, ikke nøl med å ta kontakt med oss for tips og råd.

Skilt og dekor

Lille julaften 1909 var en stor dag i reklame-Norge. Den dagen ble et ikon født når landets første elektriske lysreklameskilt ble tent. Helt på toppen av Thunegården ved Egertorget, godt synlig fra Slottsbakken startet den sin eksistens i norsk reklamehistorie, Freia-skiltet.

Det er nok ikke mange som ikke har sett det, enten i virkeligheten eller på foto, og den må vel med alderens rett få kalles for sinnebildet av den klassiske reklamen.

Egentlig er det jo bare et skilt. Et skilt som er veldig godt plassert må så være, og javel det er et skilt som synes godt over bygden også. Kongen og dronningen har helt sikkert sittet og kikket ut fra et rom en eller annen kveld når de burde ha skrevet noe viktig eller lest noe viktig, og latt blikket vandre nedover Karl Johan og så opp til Freia-skiltet. Kanskje har det gått og tatt seg en liten bit sjokolade fra kjøleskapet rett etterpå, det er det lov til!

Et bærbart skilt er rollups. Veldig flink på utstillinger.

Alle skilt er ikke like ikoniske som Freia-skiltet, og alle kan ikke bli like synlige i like mange år. Men helt klart er at et godt designet og presentert skilt kan påvirke generasjoner av mennesker.